Ett seriealbumsomslag. Ett tidningsbud på cykel har precis kastat iväg en tidning mot en villa. Illustrationen är uppblandad med grafiska ASCII-symboler.

Av: Matthew Bogart och Jesse Holden.

Ett seriealbum om: tonåringar som hamnar i trubbel på internet när webben fortfarande låg i sin linda. BBS:er, freestyles och skärmar som inte alls är platta. Igenkänning! Åtminstone om du, som jag, är född för så där 30-40 år sedan.

Trots att berättelsen är späckad med härlig nostalgi är det en bitvis ganska mörk historia. Elaka föräldrar, utanförskap och andra otäckheter vägs dock upp av kärlek, vänskap och en inte så liten portion datanörderi.

För dig som: växte upp på – eller bara är ett fan av – det långa 90-talet. Årtiondet då grungen regerade, Sverige fick TV4 och vi fortfarande skrev Internet med stort i.

En panel (eller två eller fem):

Ett kollage av fem seriepaneler. En tonåring sitter på sängen och lyssnar på frestyle. Väggarna är smyckade med Commodore- och videospelsaffischer. Samma tonåring håller i en lapp med ett BBS-telefonnummer, ett användarnamn och lösenord.