Böcker inköpta på Bokbörsen.

Loppisar, second hand och antikvariat brukar digna med begagnade böcker. Jag är verkligen ingen flitig loppare (trängsel är inte min grej), men det händer att också jag bläddrar i backar med blandade bokryggar. Det brukar vara ett sammelsurium av högt och lågt, bra och dåligt skick. Kanske hittar jag en skatt. Förmodligen inte, men kanske.

Bokbörsen vänder jag mig däremot ofta till när jag vill hitta böcker som inte längre finns att köpa av en eller annan anledning. Det är också en given plats att söka på om du samlar på en viss typ av böcker. Kanske gamla barnböcker eller böcker om insekter.

Ovan ser du några av de fynd som jag har klickat hem. Maria Lang är en personlig favorit och det har således blivit några gamla Lang-volymer.

Så, slipp folkmassor och långrandigt trevande efter det du vill ha genom att först söka på Bokbörsen.

Jag hittade några exemplar av min gamla bok med Photoshop-recept. Det är ju fint att de förhoppningsvis hittar nya ägare som vill bildbehandla loss. I äldre versioner av Photoshop förvisso, men man kanske bara vill ha en Sanna Lund stående hemma i hyllan. Samlarvärdet är högt ;)

Boken Photoshop-recept på Bokbörsen.